| Autor |
Treść wiadomości |
martul
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 9:48:58 |

|
|

Ilość wiadomości: 1174 Z nami od: 8.2.2006 Lokalizacja: Warszawa Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Dziękuję Utropkowi, Chocholiczce i wszystkim dzięki ,którym na grobie Dominiki zostały złożone tak piękne kwiaty.Z to ,że dzieki wam i ja mogłam ją w ten sposób pożegnać
[*] |
|
siasiolka
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 9:55:42 |

|
|

Ilość wiadomości: 485 Z nami od: 15.10.2006 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Jestem z Was dumna, że nie zawiedliście w takim momencie.. Życie czasem bywa trudne.. ale przecież nie ma żyć łatwych.. Powinniśmy brać przykład z Dominiki.. mimo choroby zawsze była uśmiechnięta i pełna optymizmu.
Dzięki Wam mogłam uczestniczyć Jej pożegnaniu.
Dziękuję Wszystkim zaangażowanym.
[*][*][*] __________________ proszę o 5 gwiazdek na Julkę
BEZ REJESTRACJI |
cytrynkowa
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 10:02:24 |

|
|

Ilość wiadomości: 342 Z nami od: 1.9.2006 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Ja również chciałam podzieńkować Utropkowi, Chocholiczce za to ze wszystko zorganizowały i ze dzieńki nim mogliśmy wszyscy pożegnać Dominikę.
[*][*][*] |
kasaja5
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 10:13:42 |

|
|

Ilość wiadomości: 113 Z nami od: 20.2.2006 Lokalizacja: Kraków/ok. Wieliczki Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Boże jakie to smutne Dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tej tragedii. Taka młoda dziewczyna.. to niesprawiedliwe.. __________________ Kochać i tracić, pragnąć i żałować; Padać boleśnie i znów się podnosić; Krzyczeć tęsknocie "precz" i błagać "prowadź" - Oto jest życie: nic, a jakże dosyć. |
olunka
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 10:21:58 |

|
|

Ilość wiadomości: 799 Z nami od: 3.6.2007 Lokalizacja: Katowice Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cytat "cytrynkowa": Ja również chciałam podzieńkować Utropkowi, Chocholiczce za to ze wszystko zorganizowały i ze dzieńki nim mogliśmy wszyscy pożegnać Dominikę.
[*][*][*]
dołączam się do podziękowań
[*] |
wesoyromek
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 10:22:46 |

|
|

Ilość wiadomości: 772 Z nami od: 12.3.2007 Lokalizacja: Gdańsk Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Ja również przyłączam się do podziękowań dla wszystkich, którzy przyczynili się do tego pięknego pożegnania w , którym i ja mogłam uczestniczyć. Też osobiście nie znałam Dominiki [*], ale kojarzę ją z różnych topów i wypisanych treści.
Większości z Was tu forumowych znajomych, przecież nie widziałam a uważam za fantastycznych ludzi.
Dominiko [*][*][*] __________________ Żyj!-krzyknęła Nadzieja...- bez Ciebie Nie Potrafię-odparło Cicho Życie |
awi
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 10:23:54 |

|
|

Ilość wiadomości: 167 Z nami od: 24.11.2006 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Nie znałam jej, ale to nie ma znaczenia...Była z nami. Jest mi smutno. Współczuję Jej bliskim i przyjaciołom, dziękuję osobom, które zorganizowały nasze pożegnanie Dominiki |
wesoyromek
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 10:33:39 |

|
|

Ilość wiadomości: 772 Z nami od: 12.3.2007 Lokalizacja: Gdańsk Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "wesoyromek": Ja również przyłączam się do podziękowań dla wszystkich, którzy przyczynili się do tego pięknego pożegnania w , którym i ja mogłam uczestniczyć. Też osobiście nie znałam Dominiki [*], ale kojarzę ją z różnych topów i wypisanych treści.
Większości z Was tu forumowych znajomych, przecież nie widziałam a uważam za fantastycznych ludzi.
Dominiko [*][*][*]
No i zapomniałam napisać, że piękne te róże i misiu dla Dominisi. Dziękuję Utropek i malenka. __________________ Żyj!-krzyknęła Nadzieja...- bez Ciebie Nie Potrafię-odparło Cicho Życie |
nineczka17
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 10:44:57 |

|
|

Ilość wiadomości: 3183 Z nami od: 9.2.2006 Lokalizacja: Czterolistna1307 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
spoglada na Nas z gory w swej bielusiej sukience z areola nad glowka i pieknymi skrzydlami i sie do Nas usmiecha!
[*] __________________ Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą!!!!!! |
nineczka17
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 10:46:42 |

|
|

Ilość wiadomości: 3183 Z nami od: 9.2.2006 Lokalizacja: Czterolistna1307 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "nineczka17": spoglada na Nas z gory w swej bielusiej sukience z areola nad glowka i pieknymi skrzydlami i sie do Nas usmiecha!
[*]
bo Aniolem byla na ziemi i jest teraz w niebie!!!!
[*] __________________ Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą!!!!!! |
ksantypa
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 11:17:24 |

|
|

Ilość wiadomości: 2833 Z nami od: 11.9.2005 Lokalizacja: włocławek Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Bardzo współczuję rodzinie Domniki , bo cierpią Ci co zostają-Ona juz nie cierpi, jest w lepszym świecie.Bardzo ale to bardzo dziękuję Utropkowi, Chocholiczce i innym , którzy aktywnie włączyli się w zorganizowanie pożegnania od nas Dominiki.To bardzo smutna okolioczność , ale pokazała , ze nie jesteśmy tylko anonimowymi użytownikami internetu ale naprawdę tworzymy swego rodzaju rodzinę , chociaż w wiekszości nie znamy nawet swoich imion.
Dominiko [*] [*][*] __________________ julitax krzysiekl krzysiekl str.96 facet z mamutem w tle |
cudaczek121
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 11:42:39 |

|
|

Ilość wiadomości: 1157 Z nami od: 28.2.2006 Lokalizacja: Długołęka Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Dziękuję Utropkowi, Malenkej89 i Chochliczce za osobiste i bezinteresowne zaangażowanie w pożegnanie
Dominiki.To rzeczywiście bardzo piękne i niesamowite ,że w obliczu takiej tragedii my-społeczność konkursowa,potrafiliśmy się tak zjednoczyć i w sposób godny pożegnać forumową Koleżankę.Nie mogę co prawda otworzyć tej foto-relacji,ale trudno __________________ Sprzedam mieszkanie w Oleśnicy- 60 mkw- proszę pisać na pw! |
ambro
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 11:44:48 |

|
|

Ilość wiadomości: 97 Z nami od: 15.1.2007 Lokalizacja: Warszawa Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 11:58:44 |

|
|

Ilość wiadomości: 3015 Z nami od: 10.6.2006 Lokalizacja: Wśród gwiazd... Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "cudaczek121": Dziękuję Utropkowi, Malenkej89 i Chochliczce za osobiste i bezinteresowne zaangażowanie w pożegnanie
Dominiki.To rzeczywiście bardzo piękne i niesamowite ,że w obliczu takiej tragedii my-społeczność konkursowa,potrafiliśmy się tak zjednoczyć i w sposób godny pożegnać forumową Koleżankę.Nie mogę co prawda otworzyć tej foto-relacji,ale trudno
Każdy na Naszym miejscu zrobiłby to samo... Mieszkalyśmy w miarę blisko Dominiki i do teraz załuję,że nie zdążyłam poznać jej osobiście. Była wspaniała dziewczynę, miała kochającą rodzinę, która ją wspierała. Dominika mimo wszystko zawsze była wesoła i pełna optymizmu. Nigdy nie dała Nam odczuć,że ma a jakieś problemy. Naprawdę ją podziwiam,że miała w sobie tyle siły i walki.
Wracając do galerii to jestem w trakcie robienia prezentaji, jak tylko dostanę reszte zdjęc to napewno ją tu zamieszczę. |
dagusia
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 12:02:36 |

|
|

Ilość wiadomości: 35 Z nami od: 14.8.2007 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
|
cieja
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 12:02:54 |

|
|

Ilość wiadomości: 1859 Z nami od: 15.9.2006 Lokalizacja: Ropczyce Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cytat "wesoyromek": Cytat "wesoyromek": Ja również przyłączam się do podziękowań dla wszystkich, którzy przyczynili się do tego pięknego pożegnania w , którym i ja mogłam uczestniczyć. Też osobiście nie znałam Dominiki [*], ale kojarzę ją z różnych topów i wypisanych treści.
Dominiko [*][*][*]
No i zapomniałam napisać, że piękne te róże i misiu dla Dominisi. Dziękuję Utropek i malenka.
ja też dziekuje wszystkim którzy dołączyli się do akcji,równiez nie znałam jej osobiście ale nawet pamietam jak niedawno miała w stopce tekst ze zgubiła link do avatara...Niech Bóg ma ją w swojej opiece [*] __________________ Klaudia :)
| || |
cudaczek121
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 12:10:16 |

|
|

Ilość wiadomości: 1157 Z nami od: 28.2.2006 Lokalizacja: Długołęka Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "dagusia":
dziękuję,dagusia __________________ Sprzedam mieszkanie w Oleśnicy- 60 mkw- proszę pisać na pw! |
czarni13
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 13:41:11 |

|
|

Ilość wiadomości: 1057 Z nami od: 15.3.2007 Lokalizacja: Słupsk Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
[*][*][*][*][*][*][*] __________________ |
glan4
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 13:46:16 |

|
|

Ilość wiadomości: 76 Z nami od: 30.12.2007 Lokalizacja: B-STOK Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
a co dokładnie jej sie stalo ze jej nie ma ile ona miala lat?
nie slyszalem nic na jej temat.
czy moze ktos napisac? __________________ AUTKO |
pawel1615
|
Napisano: Piątek, 08 Lutego 2008, 13:50:21 |

|
|

Ilość wiadomości: 2958 Z nami od: 9.12.2006 Lokalizacja: Przasnysz Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
nie znałem Dominiki osobiście, ale z tego co słyszę to była super dziewczyną... [*][*][*] __________________ Szukam ciekawych konków :P |