| Autor |
Treść wiadomości |
wojtekgra
|
Napisano: Sobota, 21 Czerwca 2008, 18:38:28 |

|
|

Ilość wiadomości: 426 Z nami od: 21.2.2006 Lokalizacja: Katowice Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
ja bym zakończył już możliwość rejestracji nowych użytkowników, nieaktywnych pokasować, ograniczyć ilość konkursów, dla osób, które nie dodaja nowych konkursów!! __________________ nie klikam w linki na PW, chyba, że znajomym :)
|
|
|
samantha22
|
Napisano: Sobota, 21 Czerwca 2008, 18:43:23 |

|
|

Ilość wiadomości: 2520 Z nami od: 31.3.2007 Lokalizacja: Blisko Ciebie... Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "wojtekgra": ja bym zakończył już możliwość rejestracji nowych użytkowników, nieaktywnych pokasować, ograniczyć ilość konkursów, dla osób, które nie dodaja nowych konkursów!!
ale wymyśliłes
nieaktywnych fakt - pokasowac,ale po co ograniczac możliwosc rejestracji?
a co do dodawania konków do bazy, to licz sie z tym, ze ktoś może sie starac dodawac konkursy - ale w 90% sie zdarza, że juz są w bazie. __________________ ..:: Niebo mnie nie chce, a w piekle boją się, że nim zawładne ::.. |
atopinka
|
Napisano: Sobota, 21 Czerwca 2008, 18:44:53 |

|
|

Ilość wiadomości: 260 Z nami od: 19.10.2007 Lokalizacja: Lubin Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "wojtekgra": ograniczyć ilość konkursów, dla osób, które nie dodaja nowych konkursów!!
Czasami jest tak że niektórzy są poprostu szybsi w dodaniu konkursu. Tak,tak dotyczy to mojej osoby __________________ wg.najwięcej głosów 2 rząd ostatnia fotka kręcone długie włoski |
wojtekgra
|
Napisano: Sobota, 21 Czerwca 2008, 19:03:28 |

|
|

Ilość wiadomości: 426 Z nami od: 21.2.2006 Lokalizacja: Katowice Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
albo po prostu nie chcesz się dzielić???, wtedy masz większa szanse na wygraną... __________________ nie klikam w linki na PW, chyba, że znajomym :)
|
atopinka
|
Napisano: Sobota, 21 Czerwca 2008, 19:21:10 |

|
|

Ilość wiadomości: 260 Z nami od: 19.10.2007 Lokalizacja: Lubin Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Nie należę do takich osób. Chyba jeszcze za krótko gram aby być perfidna __________________ wg.najwięcej głosów 2 rząd ostatnia fotka kręcone długie włoski |
samantha22
|
Napisano: Niedziela, 22 Czerwca 2008, 12:20:38 |

|
|

Ilość wiadomości: 2520 Z nami od: 31.3.2007 Lokalizacja: Blisko Ciebie... Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "wojtekgra": albo po prostu nie chcesz się dzielić???, wtedy masz większa szanse na wygraną...
z tego co widze, to dodałeś 2 konkursy, wiec też nie masz sie czym szczycic __________________ ..:: Niebo mnie nie chce, a w piekle boją się, że nim zawładne ::.. |
moonshadow
|
Napisano: Niedziela, 24 Sierpnia 2008, 23:19:04 |

|
|

Ilość wiadomości: 215 Z nami od: 5.8.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "gocha542": Dla mnie akurat ta blokada nie jest tak ważna bo sama sobie swietnie daje rade  jednak jak ktoś troszke pomysli to mozna poczytac posty na zablokowanym forum,ale ja nikomu nie powiem jak
No rzeczywisci, wystarczy pomyslec
__________________ |
natik999
|
Napisano: Wtorek, 26 Sierpnia 2008, 18:17:48 |

|
|

Ilość wiadomości: 772 Z nami od: 11.6.2008 Lokalizacja: <3 KrK ;* Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
ja jestem na "e-konkursach" nowa...ale wcale nie czuje sie gorsza lub gorzej traktowana... wrecz przeciwnie... gdy o cos pytam na któryms wątku, zawsze dostaje odpowedz na PW, wiele milych osobek juz do mnie pisalo... myle, ze unoszenie sie jest niepotrzebne... za jakis czas sami juz bedziecie uzytkownikami z duzym stazem jesli bedziecie aktywni itp... i pewnie zrozumiecie te "blokady" hihih... fajnie jest...i super, z ektos stworzyl taka strone __________________
ZAPRASZAM |
pawel1615
|
Napisano: Wtorek, 26 Sierpnia 2008, 18:41:06 |

|
|

Ilość wiadomości: 2958 Z nami od: 9.12.2006 Lokalizacja: Przasnysz Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
Cytat "wojtekgra": ja bym zakończył już możliwość rejestracji nowych użytkowników, nieaktywnych pokasować, ograniczyć ilość konkursów, dla osób, które nie dodaja nowych konkursów!!
dodawanie konkursów nie jest obowiazkowe... ja na przykład nie mam czasu szukac konkursów na własną rękę i dodaje tylko jak coś mi wpadnie przypadkowo __________________ Szukam ciekawych konków :P |
mpotop
|
Napisano: Poniedziałek, 15 Września 2008, 1:45:46 |

|
|
 Ilość wiadomości: 72 Z nami od: 20.3.2008 Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cytat "pawel1615": Cytat "wojtekgra": ja bym zakończył już możliwość rejestracji nowych użytkowników, nieaktywnych pokasować, ograniczyć ilość konkursów, dla osób, które nie dodaja nowych konkursów!!
dodawanie konkursów nie jest obowiazkowe... ja na przykład nie mam czasu szukac konkursów na własną rękę i dodaje tylko jak coś mi wpadnie przypadkowo
ja robię to samo
__________________ |
avies
|
Napisano: Poniedziałek, 15 Września 2008, 6:27:17 |

|
|
 Ilość wiadomości: 35 Z nami od: 15.7.2008 Lokalizacja: Grajewo Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Ja pisałąm już z 100 osobami a jestem tu także od nie dawna ! __________________ Avies |
mjane
|
Napisano: Poniedziałek, 15 Września 2008, 8:18:31 |

|
|

Ilość wiadomości: 742 Z nami od: 5.2.2007 Lokalizacja: Poznań Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "samantha22": Cytat "wojtekgra": ja bym zakończył już możliwość rejestracji nowych użytkowników, nieaktywnych pokasować, ograniczyć ilość konkursów, dla osób, które nie dodaja nowych konkursów!!
ale wymyśliłes
a co do dodawania konków do bazy, to licz sie z tym, ze ktoś może sie starac dodawac konkursy - ale w 90% sie zdarza, że juz są w bazie.
zgadzam się w 100% z samanthą - owszem, można by pokasować nieaktywnych (mi to specjalnie nie przeszkadza, ale czasami się zdarza że nie mogę sobie przypomnieć pisowni jakiegoś nicka i szukam wśród użytkowników - muszę wertować 20 stron zanim znajdę to czego szukam), ale z jakiej racji zabraniać rejestracji nowym??!!!
a z dodawaniem konkursów to faktycznie - często się wysilam, wypełniam formularz, wysyłam i wyskakuje "konkurs już jest w bazie"
W związku z tym moim zdaniem dobrze by było zmienić zasadę dodawania konkursu - w pierwszej kolejności powinno się wpisywać link i sprawdzać czy już jest, a jak nie ma to dopiero wypełniać resztę formularza. __________________ 2008: notebook!, mp3 x2, depilator x2, mp4, DVD x22, kosmetyki x8, bilety x6, książki x9, CD x7, t-shirt x2, czapka x2, torba x2, torebka x2, pad, plecak, nano-stick, głośniki, 275zł, ręcznik, szal, kubek, Tao Tao
klik ; spam = blok |
ciekawosc
|
Napisano: Piątek, 19 Września 2008, 8:41:51 |

|
|

Ilość wiadomości: 42 Z nami od: 18.9.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
No to w takim razie skoro tak, to będę się bardziej starała __________________ "Szukaj szukaj. I tak to nic nie da"
|
julia84
|
Napisano: Piątek, 19 Września 2008, 9:09:51 |

|
|

Ilość wiadomości: 37 Z nami od: 5.9.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat Cytat "wojtekgra":
ja bym zakończył już możliwość rejestracji nowych użytkowników, nieaktywnych pokasować, ograniczyć ilość konkursów, dla osób, które nie dodaja nowych konkursów!!
ale wymyśliłes
a co do dodawania konków do bazy, to licz sie z tym, ze ktoś może sie starac dodawac konkursy - ale w 90% sie zdarza, że juz są w bazie.
Ja np. odwiedzam stronkę kiedy mam czas, ale nie siedzę na necie całymi dniami w poszukiwaniu nowych konkursów. Właściwie to jestem z Wami od niedawna i jeszcze się nie wkręciłam. Proszę o trochę wyrozumiałości. Uważam, że niektórzy nie dodają nowych konkursów nie z wyrachowania, lecz raczej z braku czasu. __________________ klikam tam gdzie nie wymagana jest rejestracja |
is77
|
Napisano: Piątek, 19 Września 2008, 9:12:57 |

|
|

Ilość wiadomości: 172 Z nami od: 17.5.2008 Lokalizacja: Dolny Śląsk Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
a ja np staram się dodawać konkursy, jak tylko czas mi pozwala, ale dość mało piszę na forum. Tymczasem jako aktywność użytkownika forum jest liczona ilość postów a nie ilość wrzuconych konkursów.... więc jestem bierna...i pasożyt __________________ IS |
julia84
|
Napisano: Piątek, 19 Września 2008, 9:24:09 |

|
|

Ilość wiadomości: 37 Z nami od: 5.9.2008 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
a ja np staram się dodawać konkursy, jak tylko czas mi pozwala, ale dość mało piszę na forum. Tymczasem jako aktywność użytkownika forum jest liczona ilość postów a nie ilość wrzuconych konkursów.... więc jestem bierna...i pasożyt Cytat
ja też mało piszę na forum, teraz mam trochę czasu bo mój skarbek jeszcze śpi __________________ klikam tam gdzie nie wymagana jest rejestracja |
is77
|
Napisano: Piątek, 19 Września 2008, 9:29:12 |

|
|

Ilość wiadomości: 172 Z nami od: 17.5.2008 Lokalizacja: Dolny Śląsk Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
może dodanie konkursu powinno byc liczone jako głos na forum? __________________ IS |
sylwika76
|
Napisano: Piątek, 19 Września 2008, 9:33:53 |

|
|
 Ilość wiadomości: 227 Z nami od: 13.6.2008 Lokalizacja: wsród pól i łąk Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
jestem z Wami od niedawna, staram się odpisywać na pytania, czasem jestem na forum, nie dodałam jeszcze żadnego konkursu bo nie jestem tak szybka jak "Starzy Wyjadacze" - za nim ja znajdę jakiś konkurs to on już dawno jest w bazie! sorry ... staram się. Reasumując.. też jestem pasożytem wg Was __________________ sylwika76 |
anetakam0
|
Napisano: Piątek, 19 Września 2008, 9:56:05 |

|
|
 Ilość wiadomości: 46 Z nami od: 29.4.2008 Lokalizacja: L Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "mjane":.........
............ wysyłam i wyskakuje "konkurs już jest w bazie"
W związku z tym moim zdaniem dobrze by było zmienić zasadę dodawania konkursu - w pierwszej kolejności powinno się wpisywać link i sprawdzać czy już jest, a jak nie ma to dopiero wypełniać resztę formularza.
mam to samo - "dodałam" ze 20 konkursów i za każdym razem ... KLAPA
więc z tym linkiem to świetny pomysł |
mkmadzia7
|
Napisano: Piątek, 19 Września 2008, 10:41:24 |

|
|

Ilość wiadomości: 728 Z nami od: 29.6.2006 Lokalizacja: Poznań Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "is77": a ja np staram się dodawać konkursy, jak tylko czas mi pozwala, ale dość mało piszę na forum. Tymczasem jako aktywność użytkownika forum jest liczona ilość postów a nie ilość wrzuconych konkursów.... więc jestem bierna...i pasożyt
a to rzeczywiście jest troszkę denerwujące ...
bo "aktywni konkurso-dodawacze" są poszkodowani, a "gaduły o wszystkim i o niczym" nagradzane w ten sposób ...
chyba trzeba coś z tym zrobić :D
Więc ...
Kochani Admini ... looknijcie czasem na aktywność Userów nie tylko na ilość postów :D
Ps. Pisząc "aktywni konkurso-dodawacze" czy "gaduły o wszystkim i o niczym" nie mówię o wszystkich oczywiście ... __________________ "W życiu piękne są tylko chwile ..." B Rh+ |