| Autor |
Treść wiadomości |
chochliczka
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:22:08 |

|
|

Ilość wiadomości: 2788 Z nami od: 2.10.2006 Lokalizacja: Czekając na.. Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
Cytat "bmacieja": [cześć chochliczko kochana
:* jakie mile przywitanie Basienko zdrowiej ciepla herbatke z cytryna moge Cie poczestowac, bo nic innego nie mam w domu musze zaraz jechac na zakupy __________________ Tak..nie..Głowa pęka od przemyśleń. Tak..nie..Od siebie samej nie ucieknę,a Ty czego chcesz..? |
|
eywa
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:22:20 |

|
|

Ilość wiadomości: 285 Z nami od: 20.12.2006 Lokalizacja: Białogard Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "chochliczka": Cytat "konkursy15": Cytat "chochliczka": czesc dziewczyny
feministka??
czesc chlopcy i dziewczęęta
nie
cześć wam
a co to za obijanie się?:D ja się zbieram do pisania planu miesięcznego do pracy,ale coś mi nie wychodzi..nie ma to jak odkładać wszystko na ostatni dzień urlopu __________________ don't worry be happy |
chochliczka
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:22:55 |

|
|

Ilość wiadomości: 2788 Z nami od: 2.10.2006 Lokalizacja: Czekając na.. Punkty karne: 2/5
Powrót do góry
|
Cytat "eywa": Cytat "chochliczka": Cytat "konkursy15": Cytat "chochliczka": czesc dziewczyny
feministka??
nie
cześć wam
a co to za obijanie się?:D ja się zbieram do pisania planu miesięcznego do pracy,ale coś mi nie wychodzi..nie ma to jak odkładać wszystko na ostatni dzień urlopu
s ja planuje w glowie menu na impreze wieczorna __________________ Tak..nie..Głowa pęka od przemyśleń. Tak..nie..Od siebie samej nie ucieknę,a Ty czego chcesz..? |
eywa
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:27:34 |

|
|

Ilość wiadomości: 285 Z nami od: 20.12.2006 Lokalizacja: Białogard Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "chochliczka": Cytat "eywa": Cytat "chochliczka": Cytat "konkursy15": Cytat "chochliczka": czesc dziewczyny
feministka??
nie
cześć wam
a co to za obijanie się?:D ja się zbieram do pisania planu miesięcznego do pracy,ale coś mi nie wychodzi..nie ma to jak odkładać wszystko na ostatni dzień urlopu
s ja planuje w glowie menu na impreze wieczorna
ja muszę odpocząć po sylwestrze od imprez __________________ don't worry be happy |
eywa
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:28:16 |

|
|

Powrót do góry
|
a tak w ogóle to zawsze tak jest...że jak mam coś do roboty to mi się nagle robić konkursy zachciewa:) więc chyba pracą zajmę się jutro.. __________________ don't worry be happy |
chochliczka
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:28:21 |

|
|

Powrót do góry
|
Eywa a to az tak szalalas w sylwestra?
dobra lece na zakupy mam nadzieje,ze znajde jakis tort,bo zapomnialam wczesniej zamowic ;/ papa __________________ Tak..nie..Głowa pęka od przemyśleń. Tak..nie..Od siebie samej nie ucieknę,a Ty czego chcesz..? |
konkursy15
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:28:37 |

|
|

Ilość wiadomości: 2214 Z nami od: 21.1.2007 Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
a ja musze odpoczac, bo ostatnio za duzo sie obijam... |
konkursy15
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:29:03 |

|
|

Ilość wiadomości: 2214 Z nami od: 21.1.2007 Punkty karne: 1/5
Powrót do góry
|
Cytat "chochliczka": Eywa a to az tak szalalas w sylwestra?
dobra lece na zakupy  mam nadzieje,ze znajde jakis tort,bo zapomnialam wczesniej zamowic ;/ papa
lubie czekoladowy |
eywa
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:29:28 |

|
|

Powrót do góry
|
a tak w ogóle...co myślicie zbieram opinie __________________ don't worry be happy |
eywa
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 12:30:16 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "chochliczka": Eywa a to az tak szalalas w sylwestra?
dobra lece na zakupy  mam nadzieje,ze znajde jakis tort,bo zapomnialam wczesniej zamowic ;/ papa
trzymaj się __________________ don't worry be happy |
marielu
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 13:23:37 |

|
|

Ilość wiadomości: 992 Z nami od: 20.8.2007 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "eywa": a tak w ogóle...co myślicie zbieram opinie
tył ładniejszy jak przód , i wydaje mi się że panna troche grubaśnie w niej wygląda, ale suknia .... nie jest brzydka __________________ |
chochliczka
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 13:36:15 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "eywa": a tak w ogóle...co myślicie zbieram opinie
mi sie bardzo podoba __________________ Tak..nie..Głowa pęka od przemyśleń. Tak..nie..Od siebie samej nie ucieknę,a Ty czego chcesz..? |
siasiolka
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 13:42:20 |

|
|

Ilość wiadomości: 491 Z nami od: 15.10.2006 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "marielu": Cytat "eywa": a tak w ogóle...co myślicie zbieram opinie
tył ładniejszy jak przód , i wydaje mi się że panna troche grubaśnie w niej wygląda, ale suknia .... nie jest brzydka :)
jakos dziwnie jest zdjęcie zrobione.. zobaczcie na buty tej modelki - nie są w tej samej linii co tułów. Chyba, ze postawili buty oddzielnie.
Suknia nie należny do tych co dech zapiera ale ma coś w sobie.. przód klasyczny, tył bardziej wyśrubowany.. Ogólnie jest spoko.. w skali od 0 do 5 daje jej 4 z małym minusem
No ale przecież to tylko mój gust. __________________
Obrazy, plakaty, tryptyki... |
siasiolka
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 13:42:51 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "chochliczka": Cytat "eywa": a tak w ogóle...co myślicie zbieram opinie
mi sie bardzo podoba
Chochli.. idz po tort __________________
marielu
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 13:45:59 |

|
|

Ilość wiadomości: 992 Z nami od: 20.8.2007 Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
ja mam słabość do takich odcinanych pod biustem przynajmniej brzuszka nie widać , nawet jak sie poje . __________________ |
siasiolka
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 14:14:26 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "marielu": ja mam słabość do takich odcinanych pod biustem  przynajmniej brzuszka nie widać , nawet jak sie poje .
Mery.. nic nie mów o brzuszkach
ostatnio tak się upasłam, ze nawet odcięcie pod biustem nie pomaga..
ale jak się nie chce tyłka ruszać to tam i ówdzie musi urosnąć..
ciastko i lody wygrywają wojne z godzinnym aerobikiem.. takie to życie łasucha __________________
eywa
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 14:18:19 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "siasiolka": Cytat "marielu": ja mam słabość do takich odcinanych pod biustem  przynajmniej brzuszka nie widać , nawet jak sie poje .
ciastko i lody wygrywają wojne z godzinnym aerobikiem.. takie to życie łasucha
Cytat "siasiolka": Cytat "marielu": ja mam słabość do takich odcinanych pod biustem  przynajmniej brzuszka nie widać , nawet jak sie poje .
ciastko i lody wygrywają wojne z godzinnym aerobikiem.. takie to życie łasucha
no właśnie muszę szukać takiej co tu i ówdzie zakryje
dziękuje za opinię dziewuszki __________________ don't worry be happy |
chochliczka
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 14:30:22 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "siasiolka": Cytat "chochliczka": Cytat "eywa": a tak w ogóle...co myślicie zbieram opinie
mi sie bardzo podoba
Chochli.. idz po tort
bylam __________________ Tak..nie..Głowa pęka od przemyśleń. Tak..nie..Od siebie samej nie ucieknę,a Ty czego chcesz..? |
eywa
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 14:31:34 |

|
|

Powrót do góry
|
Cytat "chochliczka": Cytat "siasiolka": Cytat "chochliczka": Cytat "eywa": a tak w ogóle...co myślicie zbieram opinie
mi sie bardzo podoba
Chochli.. idz po tort
bylam
a ja nawet tworze ten swój plan, więc możesz być dumna ze mnie __________________ don't worry be happy |
buraczek
|
Napisano: Piątek, 02 Stycznia 2009, 14:34:56 |

|
|
 Ilość wiadomości: 27 Z nami od: 11.12.2007 Lokalizacja: daleko, daleko Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
|
Cytat "chochliczka": Cytat "eywa": a tak w ogóle...co myślicie zbieram opinie
mi sie bardzo podoba
suknia naprawdę ładna, ale musi być bardzo ciężka, a całą noc w takiej przetańczyć |